BIZNIS

+381 11 311 3630

sales@budget.rs

 

Mini lizing 

Budget mini lizing je program koji obezbeđuje veću fleksibilnost, jednostavnost i ekonomičnost u odnosu na tradicionalni dugoročni najam ili zakup vozila kroz lizing. 

Njegove prednosti ogledaju se u tome što vas oslobađa troškova koje biste imali kao vlasnik vozila kao i obaveza koje preuzimate sklapanjem ugovora o lizingu.

Budget mini lizing vam omogućava da vozilo iznajmite na period koji vama odgovara kao i da za ugovorenu cenu dobijete kompletan paket usluga.

 

Fleksibilnost

Sa Budget mini lizing ugovorom sami određujete period na koji ćete iznajmiti automobil, a koji može trajati od  1 do 12 meseci. Ukoliko vam je vozilo potrebno samo povremeno, za vaše ili potrebe vaših zaposlenih, ovaj ugovor i to omogućava.

 

Jednostavnost

Kao kompanija specijalizovana za rentiranje vozila mi ćemo se pozabaviti svim administrativnim i tehničkim detaljima oko sklapanja ugovora kako bismo ceo proces završili sa što manje vašeg angažovanja. Tako će vam ostati više vremena da se bavite svojim osnovnim poslom.

 

Kompletnost

Kada sa nama sklopite ugovor možete da računate na kompletnu uslugu. Jedino što cena mini lizinga ne pokriva je trošak goriva i dodatne opreme.

 

Ekonomičnost

Glavna prednost Budget mini lizinga je pristupačna cena i ugovor koji vas ne obavezuje na novčano učešće za najam i održavanje vozila. Sklapanjem ugovora o mini lizingu sa nama uvek vam je na raspolaganju paleta održavanih, novih automobila iz različitih kategorija, a sve po veoma povoljnim uslovima.

 

Naš cilj je jednostavan – želimo da vam obezbedimo ekonomičnu i fleksibilnu alternativu dugoročnom najmu ili kupovini automobila, koja će vama i vašem biznisu doneti uštede, a nama još jednog zadovoljnog klijenta.