Budget Rent a Car Beograd

Budget Rent a Car Beograd, Želite da iznajmite vozilo na dan, mesec ili duži vremenski period?

Potreban vam je mini automobil za brz obilazak grada, ekonomičan za svakodnevne potrebe, premium ili luksuzan za specijalne prilike ili standardan u poslovne svrhe?

Naša flota, od preko 500 novih vozila iz 30 različitih kategorija vam je na raspolaganju za svaku od vaših rent a car potreba.

Ukoliko se nalazite u jednoj od 128 zemalja Evrope, Bliskog istoka ili Afrike i potreban vam je automobil posetite Budget Rent a Car kao jedan od najprepoznatljivijih brendova kada je reč o usluzi rentiranja vozila.

Pronaći ćete nas u preko 3.400 poslovnica, a ukoliko vam je ugodnije da iz udobnosti svoga doma iznajmite vozilo možete iskoristiti i jednostavan online sistem za rezervisanje na našem sajtu.

U Srbiji, pored online rezervisanja, možete iznajmiti vozilo u našim poslovnicama raspoređenim na strateški najznačajnijim lokacijama: oba putnička aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i Konstantnin Veliki u Nišu, u neposrednoj blizini autoputa kod beogradske Arene kao i centru Niša.

Kompanija Budget prepoznatljiva je širom sveta kao sinonim za pristupačne cene, kvalitetan vozni park, fleksibilan pristup klijentima i sveobuhvatnu uslugu po najvišim standardima rent a car industrije.

Bez obzira da li vam je automobil potreban za privatne svrhe ili ga želite iznajmiti kao kompanija na dan, period od mesec dana ili duže nudimo vam široku paletu tarifa, mogućnost plaćanja unapred ili nakon završenog ugovora o rentiranju, ali i brojne pogodnosti za kontrolu troškova u cilju da vozilo koje iznajmljujete bude najekonomičniji izbor za vas.

Posetite nas i uverite se da ekonomičan izbor podrazumeva kvalitet, sigurnost i vrhunsku uslugu!

Rent a car Beograd usluge

Ukoliko vam je potrebno da iznajmljeno vozilo preuzmete na nekoj posebnoj lokaciji možemo vam ponuditi rent a car uslugu dostave vozila u Beogradu ili bilo gde u Srbiji.

Bez obzira gde vršite preuzimanje rent a car vozila, sačekaće vas besprekorno čisto, osigurano vozilo održavano po najvišim standardima.

Naša usluga ovde ne prestaje.

Bilo gde da se nakon preuzimanja automobila zaputite, možete da računate na našu 24/7 podršku u slučaju da vam ona zatreba.

Ukoliko pored osnovne usluge imate još neki zahtev ni to nije problem. Za vaše različite potrebe predvideli smo i ponudu dodatnih usluga: GPS/navigaciju, dečija sedišta, WiFi, dodatnog vozača i mnogo toga još.

Kada zadovoljni završite sa najmom vozila tu smo da vam obezbedimo još jednu pogodnost. Prijavite vaš najam i sakupljajte bonus milje za atraktivne ponude svetskih avio-kompanija!

Cena Renta Car usluge

Transparentno prezentujemo sve elemente naših cena kako bismo, i vi i mi, bili sigurni da će vaše potrebe na pravi način i u potpunosti biti zadovoljene.

Krajnja cena u sebi sadrži više vrsta osiguranja(proveriti):

Osiguranje od štete (CDW) koje vas štiti od finansijske odgovornosti ukoliko vozilo u toku trajanja najma bude oštećeno.

Obavezno učešće naplaćuje se prilikom preuzimanja vozila, a iznos varira od zemlje do zemlje. U slučaju da nema štete tokom najma, učešće se u potpunosti vraća klijentu.

Ovaj vid osiguranja ne uključuje zaštitu od štete prouzrokovane krađom ili pokušajem krađe.

Osiguranje od krađe (TP) koje vaš štiti od krađe ili pokušaja krađe automobila do njegove pune vrednosti. U svakom odštetnom zahtevu postoji i vaše učešće.
Lokalni porez (TAX)
Doplata za premijum lokaciju

Ukoliko posedujete neku drugu polisu osiguranja cena može biti korigovana u skladu sa tim.

Ako želite da vam dostavimo ponudu koja ne podrazumeva sve gore pomenute stavke, molimo vas da pozovete rezervacioni Call Centar na 011 785 4696.

Najam vozila se plaća u dinarima nakon isteka ugovorenog perioda.

Naša usluga ovde ne prestaje.

Bilo gde da se nakon preuzimanja automobila zaputite, možete da računate na našu 24/7 podršku u slučaju da vam ona zatreba.
  • Transparentno prezentujemo sve elemente naših cena
  • Kvalitetan vozni park
  • Fleksibilan pristup klijentima
  • Flota preko 500 vozila
  • 30 Različitih kategorija
  • Dodatne usluge uz najam vozila

Happy customers

Mi smo se predstavili

Sad je Vaše vreme da napravite rezervaciju i da se uverite u našu uslugu

Press pause. Take a break.

Isplanirajte vaše zimsko putovanje.