Kreirajte rezervaciju

Budget Rent a Car Beograd
Mi nismo kao druge rent a car kompanije.

Budget Rent a Car Beograd

Mi nismo kao druge rent a car agencije.

Budget Rent a Car Beograd

Kompanija Budget prepoznatljiva je širom sveta kao sinonim za pristupačne cene, kvalitetan vozni park, fleksibilan pristup klijentima i sveobuhvatnu uslugu po najvišim standardima rent a car industrije.

Bez obzira da li vam je automobil potreban za privatne svrhe ili ga želite iznajmiti kao kompanija na dan, period od mesec dana ili duže nudimo vam široku paletu tarifa, mogućnost plaćanja unapred ili nakon završenog ugovora o rentiranju, ali i brojne pogodnosti za kontrolu troškova u cilju da vozilo koje iznajmljujete bude najekonomičniji izbor za vas.

Posetite nas i uverite se da ekonomičan izbor podrazumeva kvalitet, sigurnost i vrhunsku uslugu!

Budget Rent a Car Beograd Aerodrom

Nasa Rent a Car poslovnica na Aerodromu Beograd dostupna vam je svakog dana od 8 do 22h, po potrebi i van radnog vremena. Za sve dodatne informacije, rezervaciju ili preuzimanje vozila kontaktirajte nas na broj telefona 011 228 6361 ili na email airport@budget.rs. Budget rent a car Beograd

Dodatne rent a car usluge u Beogradu

Ukoliko pored osnovne usluge imate još neki zahtev ni to nije problem. Za vaše različite potrebe predvideli smo i ponudu dodatnih usluga: GPS/navigaciju, dečija sedišta, WiFi, dodatnog vozača i mnogo toga još. Kada zadovoljni završite sa najmom vozila tu smo da vam obezbedimo još jednu pogodnost. Prijavite vaš najam i sakupljajte bonus milje za atraktivne ponude svetskih avio-kompanija!

Poslovnica Airport City - Novi Beograd

Kontaktirajte nas na 011 311 3050 ili na office@budget.rs. Tu smo za vas od ponedeljka do petka od 8 do 20h, subotom i nedeljom od 09 do 16h,

Budget rent a car Niš

Budget rent a car mozete naći i u Nišu na dve lokacije – u centru grada i na aerodromu. Kancelarija u centru grada na raspolaganju vam je od ponedaljka do petka od 8 do 16 casova, subotom od 10 do 15, dok vam je kancelarija na aerodromu na raspolaganju svakog dana od 6 do 23 casa. Rezervišite vaše vozilo online, ili nas kontaktirajte na 018 258 478.

Posebna rent a car ponuda !

audi q5 baner

Audi Q5 samo 1180 Eur mesečno +PDV

Ponuda važi za period najama od 6 meseci.

Zakup vozila za 30 dana

2500 km za 30 dana / 15.000 km za period zakupa od 6 meseci

Redovno i tekuće servisiranje po planu

1 set zimskih pneumatika i sezonska zamena, Zamensko vozilo 7 dana za ceo period zakupa /6 meseci

Osiguranje

1 šteta bez učešća. II šteta- učešće (30%, III šteta- učešće 50%, svaka naredna-učešće 100%) od vrednosti štete

Plaćanje mesečno

Garancije: deposit u visini mesečne rate

Ponuda za pravna lica

Pozovite nas odmah i potrudićemo se da vam napravimo ponudu po vašoj želji.

+381 11 311 3630

sales@budget.rs

Naša rent a car usluga ovde ne prestaje.

Bilo gde da se nakon preuzimanja rent a car automobila zaputite, možete da računate na našu 24/7 podršku u slučaju da vam ona zatreba.
  • Transparentno prezentujemo sve elemente naših cena
  • Kvalitetan vozni park
  • Fleksibilan pristup klijentima
  • Flota preko 500 vozila
  • 30 Različitih kategorija
  • Dodatne usluge uz najam vozila

Zadovoljni korisnici rent a car Beograd usluga

I to nije sve !

Ako želite da vam dostavimo ponudu koja ne podrazumeva sve gore pomenute stavke, molimo vas da pozovete rezervacioni Call Centar na 011 785 4696.

Rent a Car Aerodrom Beograd: Povoljna Mogućnost Najma Vozila

Uvod Dolazak na aerodrom može biti uzbudljiv trenutak, ali i prilika da isplanirate svoje putovanje unapred. U Beogradu, aerodrom Nikola Tesla služi kao glavna tačka dolaska i odlaska putnika. Ako želite da svoje putovanje učinite još praktičnijim i udobnijim, rent a car usluge su tu da vam pomognu. Kompanija Budget se ističe kao pouzdan partner…

Beograd uz Budget Rent a Car: Upoznajte Sve Znamenitosti Glavnog Grada Srbije

Beograd, prestonica Srbije, grad bogate istorije i kulture, nudi nebrojeno mnogo zanimljivih destinacija za istraživanje. U ovom članku, želimo vas povesti na fascinantan put kroz Beograd i istovremeno vam predstaviti Budget Rent a Car uslugu, koja će vam omogućiti da ovaj grad doživite na najbolji mogući način. Upoznajte Beograd – Grad Kontrasta Beograd, poznat i…